Neem contact op met Altech en informeer naar de vrijblijvende offerte

09 277 87 61

Laat uw terras plaatsen door een vakman
Terrassen in alle soorten stenen

BATIBOUW+ PARTNER

Heeft u nood aan een vakman die u uit de nood helpt met het plaatsen van terrassen in Lokeren en omgeving? Neem dan zeker eens contact op met Altech. Dit bouwbedrijf voorziet terrassen al jaren van de gepaste tegels of klinkers. Een prachtig afgewerkt terras tegen een betaalbare prijs – dat betekent Altech voor u.

Uw terras in welk materiaal u maar wilt

Het uitzicht en de feel van uw terras hangt volledig af van het soort steen dat u gebruikt. Altech gaat aan de slag met alle soorten stenen en materialen en past zich moeiteloos aan aan uw stijl. Er is keuze uit traditionele natuurstenen zoals blauwe hardsteentegels, graniet, natuursteenklinkers, keramische tegels of betontegels. Weet u niet wat te kiezen? Altech helpt u graag in het maken van een weloverwogen materiaalkeuze. Dit bedrijf heeft al jaren relevante ervaring in de sector en weet dus precies waar u op moet letten.

Maak een afspraak

Wenst u meer informatie over het plaatsen van terrassen in Lokeren? Contacteer Altech en dit bedrijf voorziet al uw vragen van nuttige antwoorden. U kunt ook een afspraak maken en dan komt zaakvoerder Alhan langs om alles op te meten. Dat is geheel vrijblijvend. De gedetailleerde prijsofferte die u verkrijgt, voorziet u van alle info.