Neem contact op met Altech en informeer naar de vrijblijvende offerte

09 277 87 61

Klinkers leggen door een professional
Altech? Dat klinkt goed

BATIBOUW+ PARTNER

Voor al uw klinkerwerken in Lokeren en omstreken een adres: Altech. Dit bouwbedrijf is gespecialiseerd in het aanleggen van opritten en terrassen in een waaier aan materialen. Met meer dan 26 jaar ervaring kunt u gerust zijn: uw project is in goede handen. Altech werkt steeds met de beste materialen en stevigste grondstoffen zodat u verzekerd bent van een duurzaam resultaat.

Verschillende soorten klinker

Altech legt opritten en terrassen aan in verschillende soorten klinker en doet dat steeds met de grootste zorg. Elke soort klinker heeft andere eigenschappen en gebruiksmogelijkheden. Informeer u dus gerust bij dit bouwbedrijf naar alle mogelijkheden. Zaakvoerder Alhan stelt zijn expertise graag te uwer beschikking. Er is keuze uit keiklinkers, betonkliners of natuursteenklinkers.

Maak een afspraak

Heeft u vragen? Of wenst u een afspraak te maken? Neem dan zeker contact op met Altech voor de aanleg van uw klinkers in Lokeren. Dit dynamisch team van professionele vakmannen komt vrijblijvend langs om alles op te meten en te bespreken. Zo krijgt u correcte info via een gedetailleerde prijsofferte.